Dáte si vanilkovou? Nebo radši jahodovou? A co takhle zmrzlinu s příchutí angreštu? S Lukášem Bartošem, obchodním ředitelem společnosti Adria Gold, která je jedním z největších tuzemských výrobců zmrzliny, jsme si povídali o tom, jak dobrá je česká zmrzlina v porovnání s nejlepšími zahraničními, jak se liší průmyslová od té řemeslně vyráběné a jak se vlastně v Česku dělá zmrzlinový byznys.

Tento díl podcastu Na vlně podnikání moderuje Petr Kain, šéfredaktor týdeníku Ekonom.

Podcast je k dispozici také na Spotify.

Související

Zaujal vás článek? Pošlete odkaz svým přátelům!

Tento článek je odemčený. Na tomto místě můžete odemykat zamčené články přátelům, když si pořídíte předplatné.

Odkaz pro sdílení:
https://podcasty.ekonom.cz/c1-67641140-na-vlne-podnikani-s-lukasem-bartosem-o-zmrzlinovem-byznysu-v-cesku